Welkom

Service voor alle automerken !

 

Technocenter is de oplossing voor de onderhoudsbehoefte van de consument van nu. Technocenter biedt onderhoud en reparatie adviezen op maat. Geen kostbaar fabrieks onderhoud pakket, maar maatwerk. Wat is de behoefte van U, als klant, en hoe intensief verwacht u de komende tijd uw auto te gebruiken. Ook uw auto komt in aanmerking voor deze unieke service benadering.

 

Het breed opgeleide technische team wordt ondersteund door moderne diagnose apparatuur direct van de fabrikant van uw auto. Hierdoor kan er zeer efficient naar oplossingen worden gezocht. Als voormalig dealer zijn wij de ikoon in service verlening voor de merken MAZDA, HYUNDAI, ROVER/MG en DAIHATSU. Maar ook een APK-keuring is uiteraard mogelijk.

 

Daarnaast zijn wij de uitkomst voor auto-airco reparaties (seizoen gaat nu beginnen!). Dure reparaties kunnen door het reviseren van bestaande onderdelen een stuk vriendelijker worden uitgevoerd. Airco reinigen (vieze lucht uit je auto) is efficiënt in een handomdraai gedaan.

 

LPG reparaties of motorafstellingen lpg tot complete inbouw of juist uitbouw van lpg installaties is hier in vertrouwde handen.

 

Dealer kwaliteit voor een scherpe prijs!